Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

18-6-2016

Financieel verslag schooljaar 2014-2015
lees verder...


11-2-2016

Inloop koffie-ochtenden op woensdag 17 februari, 2 en 9 maart
lees verder...


1-7-2014

Vriendenstichting heeft het schooljaar afgerond en blikt vooruit
lees verder...


14-4-2014

Vriendenstichting heeft bijgedragen aan project over geld
lees verder...


RSS-feed van ons nieuws

meer informatie

Disclaimer

zaterdag 6 oktober 2012

Algemeen

Stichting Vrienden van de Hoogbegaafdenschool De Vuurvogel Gouda (Kamer van Koophandel 24472761), hierna te noemen De Vriendenstichting, verleent u hierbij toegang tot vriendenvan.vuurvogelgouda.nl (de Website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door De Vriendenstichting en derden zijn aangeleverd. De Vriendenstichting behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van De Vriendenstichting.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van De Vriendenstichting.

De inhoud van de Website wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. De Vriendenstichting doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij De Vriendenstichting. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van De Vriendenstichting, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: zaterdag 6 oktober 2012)