Steun ons nu!

Uw steun kost slechts een paar muisklikken.
Onze Vriendenstichting is Partner van deze webwinkels en krijgt commissie op uw aankopen. Klik nu op een van deze banners:

Bol.com

algemeen


Wehkamp


Conrad

Conrad-banner


laatste nieuws

18-6-2016

Financieel verslag schooljaar 2014-2015
lees verder...


11-2-2016

Inloop koffie-ochtenden op woensdag 17 februari, 2 en 9 maart
lees verder...


1-7-2014

Vriendenstichting heeft het schooljaar afgerond en blikt vooruit
lees verder...


14-4-2014

Vriendenstichting heeft bijgedragen aan project over geld
lees verder...


RSS-feed van ons nieuws

meer informatie

Dankzij de ANBI-status wordt het schenken aan de Stichting fiscaal aantrekkelijk voor particulieren en bedrijven.

Onze missie is samengevat in de brochure van de Vriendenstichting.

Download onze brochure

Koop online spullen en sponsor school

Je kunt de Vuurvogel steunen via de website van de Vriendenstichting door producten te kopen bij een aantal webwinkels. De Vrienden van de Vuurvogel krijgen commissie op elke aankoop die je doet via deze webwinkels. Het product kost hetzelfde als anders, het kost je dus niets extra. Het enige wat je moet doen is gebruik maken van de links die hieronder worden aangeboden.

Op verschillende plaatsen op deze website en op die van de school staan advertenties van Bol.com, Wehkamp of Conrad. Klik op een artikel of een banner en ga vervolgens verder winkelen in de webshop. De webwinkels kunnen onthouden dat je vanaf de website van de Vriendenstichting of de Vuurvogel bent gekomen (ga daarom steeds via onze website naar Bol.com, Wehkamp of Conrad en zorg dat je browser cookies accepteert).

Koop vervolgens binnen vijf dagen je spullen bij de webwinkel, zoals je dat anders ook gedaan zou hebben. De webwinkels verzorgen de betaling en de bezorging. De Vriendenstichting krijgt aan het eind van de maand een percentage van het totaal van de aankoopbedragen. Dit percentage wordt hoger naarmate er meer verkocht is. Dit geldt wordt toegevoegd aan het geld dat geschonken wordt aan school

Lees hieronder wat je in welke webshop kunt kopen.


 

Bol.com


Bol.com

Bol.com heeft altijd interessante, up-to-date overzichten van de beste bestsellers, kinderboeken, school- en studieboeken, etc. Klik hier om inspiratie op te doen en bestel gelijk!

Of ga via onderstaande banner direct naar Bol.com:
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


 

Wehkamp


Eerst Wehkamp

Snel bezorgd, ook 's avonds en op zaterdag

Wehkamp levert niet alleen mode voor dames, heren en kinderen. Men kan er ook terecht voor wonen, slapen, tuin, klussen, huishoudapparatuur, beeld & geluid, computer & telecom, games, films, speelgoed, sport, vrije tijd en mooi & gezond.

Ga via onderstaande banner direct naar Wehkamp:

 


 

Conrad


Conrad.nl, Europa's grootste webwinkel in elektronica en techniek

Conrad Electronic Benelux is al jarenlang de grootste webshop van Nederland en Belgiƫ met duizenden elektronische producten, gadgets en technische apparatuur voor de hobbyist en vakman, die u gemakkelijk online kunt bestellen.

Ga via onderstaande banner direct naar Conrad:

Conrad-banner

 


 

Deel deze pagina, klik op deze knoppen:

(update: 21-11-2016)